INTRODUCERE

Prezenta sectiune defineste conditiile de utilizare a websit-ului  https://lalivadabanateana.ro/  de catre potentiali vizitatori sau clienti. Prin utilizarea website-urilor, consimtiti sa respectati termenii si conditiile prezentei sectiuni. Daca nu acceptati termenii si conditiile prezentei sectiuni, nu trebuie sa utilizati website-urile.

 

IDENTITATE

Websit-ul https://lalivadabanateana.ro este  proprietatea  societati:

DUMERA SRL cu sediul Timisoara Str. Viilor bl. 35, sc. A, ap. 7, camera 2, jud Timis, cod unic de înregistrare 24734608, număr de înmatriculare în Registrul Comerțului J35/3991/2008   reprezentată de Dumescu Marius-Radu, în calitate de ADMINISTRATOR, denumit în continuare BENEFICIAR

 

PROPRIETATE INTELECTUALA

Intregul continut al website-urilor – fotografii, elemente de grafica web, simboluri, texte, programe sau alte date sunt proprietatea DUMERA SRL si este protejat de Legea 8/1996 privind dreptul de autor şi drepturile conexe, cu modificările şi completarile ulterioare.

 

UTILIZAREA CONTINUTULUI WEBSIT-ului

In calitate de utilizator, trebuie sa respectati toate politicile puse la dispozitie in cadrul websit-ului https://lalivadabanateana.ro/

Nu utilizati websit-ul DUMERA SRL in mod necorespunzator. De exemplu, nu incercati sa influentati sau sa le accesati în alt mod decat prin interfata si prin instructiunile oferite de DUMERA SRL. Putem intrerupe sau inceta furnizarea serviciilor catre dvs. daca nu respectati Termenii si Conditiile sau politicile noastre ori in cazul in care investigam un comportament suspectat ca fiind necorespunzator.

Navigarea pe website-urile noastre nu permite reproducerea, distribuirea sau publicarea sub orice forma a continutului materialelor prezentate pe acestea, de catre orice persoana, fara a obtine in prealabil acordul nostru scris. Nerespectarea acestor conditii se pedepseste conform legilor in vigoare.

Incercarea, de orice natura, de modificare a imaginilor si informatiilor prezentate pe websit-ului DUMERA SRL, da dreptul unilateral si neechivoc detinatorilor lor legali de a se adresa instantelor de judecata legal competente pentru sanctionarea unei asemenea fapte.

Informatiile pot fi reproduse prin tiparire numai pentru uz personal, astfel ca orice incercare de a exploata websit-ului in scopuri comerciale sau contrare intereselor DUMERA SRL este interzisa.

 

RESPONSABILITATE

DUMERA SRL face toate eforturile rezonabile pentru ca informatiile oferite pe website-uri sa fie corecte, exacte si actualizate, insa nu isi asuma nicio raspundere sau responsabilitate pentru omisiuni, erori in continutul website-urilor.

Preparatele culinare prezentate pe website-uri sunt cu titlu orientativ, iar anumite caracteristici pot diferi fata de imagini. Cu toate acestea, DUMERA SRL va prezinta cat mai detaliat si corect produsele si serviciile, respectând acuratetea acestora.

Cu exceptia cazurilor in care se prevede contrariul, nu declaram si nu garantam:

  • Ca exista identitate intre produsele prezentate in imaginile publicate pe websit-ul lalivadabanateana.ro si produsele care vor fi livrate.
  • Disponibilitatea websit-ului lalivadabanateana.ro sau operarea acestora fara erori sau intreruperi;
  • Compatibilitatea websit-ului lalivadabanateana.ro cu sistemul de operare si software-ul telefonului sau calculatorului utilizatorilor;

Utilizarea si navigarea websit-ului lalivadabanateana.ro se face pe raspunderea utilizatorilor.

Astfel, utilizand aceste website-uri, sunteti de acord ca DUMERA SRL nu poate fi responsabil pentru niciun fel de daune directe sau indirecte produse de navigarea si utilizarea website-urilor, inclusiv dar fara a se limita la defectiuni sau virusi care pot aparea pe computerul dvs. sau orice alta platforma pe care utilizati website-urile.

 

UTILIZAREA PLATFORMELOR DE COMENZI ONLINE APARTINAND SC SUN CONCEPT SRL

DUMERA SRL pune la dispozitia utilizatorilor/cumparatorilor platforme online prin care acestia vor putea plasa o comanda pentru achizitonarea produselor afisate in interfata website-urilor.

Cumpararea produselor se poate face prin inregistrarea utilizatorilor sau completarea formularului de comanda cu datele solicitate.

Utilizatorul/cumparatorul raspunde pentru corectitudinea datelor furnizate pentru inregistrarea contului sau plasarea comenzii.

DUMERA SRL  raspunde pentru onorarea comenzilor primite si pentru conformitatea produselor furinzate utilizatorilor/cumparatorilor.

Prin finalizarea comenzii utilizatorul/cumparatorul consimte ca toate datele furnizate de acesta sunt corecte, complete si actualizate la data plasarii comenzii.

Prin finalizarea comenzii, utilizatorul/cumparatorul consimte ca DUMERA SRL sa il contacteze in situatia in care este necesara contactarea acestuia.

DUMERA SRL poate anula comanda efectuata de catre utilizator/cumparator, in urma unei notificari prealabile, fara nicio obligatie ulterioara a vreunei parti fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese in urmatoarele cazuri:

  • neacceptarea de catre banca emitenta a cardului clientului, a tranzactiei, in cazul platii online;
  • invalidarea tranzactiei de catre procesatorul de carduri agreat de DUMERA SRL, in cazul platii online;
  • datele furnizate de catre utilizator/cumparator sunt incomplete si/sau incorecte;

Pentru motive justificate DUMERA SRL isi rezerva dreptul de a restrictiona accesul utilizatorilor/cumparatorilor in vederea efectuarii unei comenzi in cazul in care considera ca in baza conduitei sau activitatii necorespunzatoare, actiunile acestora ar putea prejudicia DUMERA SRL 

 

LIVRARE SI PLATA

DUMERA SRL asigura prepararea si livrarea corespunzatoare a produselor comandate de catre utilizatori/cumparatori.

Livrarea este gratuita in aria localitatiilor Sanmihaiu Roman, Sanmihaiu German, Dinias, Utvin si Sacalaz, si se va face exclusiv de catre staff-ul nostru pentru a asigura transportul alimentelor in conditii de siguranta si igiena. Termenul de livrare va fi comunicat in urma comenzii, maximum 2 ore.

Plata comenzii se va face de catre clienti prin modalitatile puse la dispozitie de catre DUMERA SRL, respectiv cu numerar la livrare sau prin plata online cu cardul prin intermediul platformei PayLike.io

Se poate efectua plata online cu cardul personal sau al firmei dumneavoastră, în condiții de siguranță deplină. Cardurile acceptate la plată sunt cele emise sub siglele VISA (Classic și Electron) și MASTERCARD (inclusiv Maestro, dacă au cod CVV2/CVC2).

Nu este perceput niciun comision suplimentar pentru tranzacții.

Procesarea datelor de card se face în mod exclusiv pe serverele PayLike.io.
Siguranța informațiilor dvs. este garantată de faptul că PayLike.io nu stochează datele confidențiale ale cardului dvs, ci le trimite criptat pe o conexiune securizată către banca procesatoare. În acest fel informațiile dvs. sunt în sigurantă.

Indiferent de valuta pe care o aveți în cont, tranzacțiile se fac în lei, la cursul de schimb al băncii dumneavoastră.

Pentru plata cu cardul, tranzactia va aparea pe extrasul de cont cu numele lalivadabanateana.

DUMERA SRL  nu va putea fi tras la raspundere pentru orice intarziere in executare sau neexecutarea furnizarii produselor in cazul în care apar probleme ca urmare a oricarui eveniment care este în afara controlului sau.

 

POLITICA DE RETUR SI RESPONSABILITATE

Preparatele culinare prezentate pe website sunt cu titlu orientativ, iar anumite caracteristici pot diferi fată de imagini.

DUMERA SRL poate publica pe website-uri produse/promotii practicate de catre acesta intr-un anumit interval de timp si in limita stocului disponibil. DUMERA SRL isi asuma dreptul de a nu onora anumite comenzi, in cazul in care produsele respective nu mai fac parte din oferta curenta.

In cazul in care un produs comandat de catre utilizator/cumparator nu poate fi livrat de catre DUMERA SRL, acesta din urma va informa clientul asupra acestui fapt si va returna in contul clientului contravaloarea comenzii.

Pentru comenzile platite cu cardul suma va fi returnata pe acelasi card utilizat la tranzactionare, in decurs de 3-30 de zile de la acceptarea returului.

DUMERA SRL raspunde pentru rezolvarea reclamatiilor sau problemelor sesizate de clienti în legatura cu calitatea produselor, cu livrarea acestora sau in legatura cu orice alte aspecte legate de prepararea, vanzarea si livrarea produselor, dupa preluarea comenzii transmise prin intermediul platformelor online.

In cazul in care, in urma verificarii, se dovedeste ca produsele nu respecta cerintele mentionate de catre client in formularul de comanda, produsele se inlocuiesc.

Conform art. 16 din O.U.G. nr. 34/2014 sunt exceptate de la dreptul de returnare:

  • produse confectionate dupa specificatiile prezentate de consumator sau personalizate in mod clar;
  • produse care sunt susceptibile a se deteriora sau a expira rapid;
  • produse sigilate care nu pot fi returnate din motive de protectie a sanatatii sau din motive de igiena si care au fost desigilate de consumator;
  • produse care sunt, dupa livrare, potrivit naturii acestora, inseparabil amestecate cu alte elemente;

PROMOȚII ȘI OFERTE SPECIALE

Echipa DUMERA SRL isi stabileste singura regulamentele promotiilor si a ofertelor speciale pe care le desfasoara. Promotiile active sunt aduse la cunostinta clientilor prin intermediul web-siteurilor, prin email sau alte modalitati de promovare. De promoții beneficiaza doar acei participanti care respecta intocmai regulile afisate, grupul DUMERA SRL rezervandu-si dreptul de a intrerupe sau anula in orice moment promotia fara o notificare prealabila.

 

MODIFICARI

DUMERA SRL isi rezerva dreptul de a amenda, modifica, actualiza, intrerupe operarea acestor website-uri sau al oricarui continut publicat pe aceste website-uri in orice moment, fara o notificare prealabila. Putem, de asemenea, modifica si acesti termeni si conditii la anumite intervale de timp.

 

DISPUTE SI CONFLICTE

Orice conflict ivit intre DUMERA SRL  si clienti va urma calea unei concilieri amiabile. In cazul in care acest lucru nu este posibil, se vor aplica prevederile legale in vigoare de la momentul respectiv, solutionarea conflictelor fiind de competenta instantelor romane. Fiind de acord cu acesti Termeni si Conditii clientul isi asuma in totalitate aceste riscuri.

 

DISPOZITII FINALE

In cazul în care una sau mai multe clauze din cele mentionate mai sus va fi declarata nula sau nevalida, indiferent de cauza, clauza declarata nula nu va afecta validitatea celorlalte clauze, cu exceptia cazului in care se gaseste in stransa legatura cu aceasta din urma.