Momente
Delicioase

La Livada Bănățeană

by Nora

Livada noastră se află în localitatea Sânmihaiu Român lângă pista de biciclete, la o distanță de aproximativ 10 km din centrul Timișoarei. Drumul pe pista de biciclete oferă o călătorie plăcută timp de aproximativ 30 de minute până ajungeți la destinație, cât și o priveliște frumoasă pe malul râului Bega.

 

La „La Livada Bănățeană by Nora” găsești un loc mirific, îngrijit, unde poți savura în liniște cele mai gustoase preparate tradiționale. Te vom impresiona cu fiecare preparat realizat din ingrediente procurate din carmangeria proprie Nora Carmangerie deoarece mâncarea este mai bună atunci când în ea sunt puse produse de calitate, dar și suflet.

 

Totuși, să lăsăm vorbele deoparte și să trecem la fapte.
Ideea este simplă, la „La Livada Bănățeană by Nora”, mănânci excelent, petreci timpul liber împreună cu persoanele dragi și te bucuri de o atmosferă minunată!

 

Vă așteptăm cu mult drag!

0755 786 031

Relaxare

La „La Livada Bănățeană by Nora” găsești un loc mirific, îngrijit, unde poți savura în liniște cele mai gustoase preparate tradiționale.

Pentru Copii

Micuții tăi se vor putea distra în voie la „La Livada Bănățeană by Nora”, iar tu vei putea savura în liniște cele mai delicioase bunătăți!

Evenimente

Echipa „La Livada Bănățeană by Nora” îți va fi alături pentru a planifica evenimentul tău în cele mai mici detalii, fie că este vorba de nuntă, botez, zile onomastice sau petreceri corporate.

Restaurant

Ori de câte ori vei dori să te bucuri de timpul liber împreună cu cei dragi, alege să ne vizitezi. Vă vom întâmpina cu o atmosferă primitoare, o mulțime de sortimente de pizza delicioase, preparate culinare din bucătăria tradițională, dar și preparate la grătar. În plus, trebuie să știi că îți livrăm bunătățile noastre și la domiciliu!

Gust proaspăt zilnic

Îți oferim în fiecare zi preparate cu bun gust procurate din carmangeria proprie Nora Carmangerie.